Afgelopen zaterdag 29 okt. hadden wij onze najaarsvergadering, de opkomst was zoals altijd minimaal. Diverse afmeldingen, dit is best wel jammer te noemen omdat de besluitvormingen en onze doelstellingen voor de toekomst alle leden aangaan en dit zeker niet alleen door ons bestuur gedragen kan worden. Al doet ons bestuur nog zo hun best, als ze geen terugkoppeling krijgen van de leden, varen ook zij blind. Na de vergadering werden wij getrakteerd op soep die door Henk Willemsen zijn zuster was gemaakt en gesponsord. Deze is goed aangekomen en smaakte heerlijk. Tevens stond er voor de avond de wintercompetitie met de windbuks op het program, alweer de derde op een rij. Hier namen in totaal 14 leden aan deel, en 5 leden voor de eerste keer.

IMG 0963Er werd met twee buksen geschoten de oude & de nieuwe buks. Hier viel al gelijk op dat de voorkeur voor de oude c.q. nieuwe buks verdeeld lag onder de leden wat de pret niet kon drukken. Met beide buksen diende men 3 grote en 3 kleine bolletjes te raken en vervolgens werd er op de kaart geschoten. Voor onze Jap was dit de eerste keer dat hij hieraan deelnam en hij was best wel enthousiast maar miste eigenlijk wel onze buksmeester. Nu moest je alles zelf doen, en als je dit niet gewend bent en het  gaatje waar het kogeltje in moest een factor 20 kleiner is, was dit best wel een handicap. Na afloop werden de gegevens door de schietcommissie bij elkaar opgeteld, afgetrokken, vermenigvuldigd en uiteindelijk weer gedeeld om zo in elke klasse tot een winnaar te komen. In de A-Klasse behaalde Matje Basten de derde plaats, Jeu Schreurs de tweede en Eveline Willems-Dekkers de eerste. In de B-Klasse behaalde Jeroen Peeters de derde, Thea Basten de tweede, en Ton Peeters de eerste. In de C-klasse was het Bruno Kaszynski die hier de derde plaats behaalde, John Tönnessen en Gé Arts behaalde samen een gedeelde eerste plaats. De algehele dag winnaar was een dame, Eveline Willems-Dekkers behaalde met haar 106 punten deze titel.

IMG 0974

 

 

 

Als Jap, terugkijkend op deze avond, moet ik toegeven dat dit een ouderwetse gezellige avond was met nieuwe activiteiten en gelukkig ook oude gewoontes. Monique liep zo snel of traag, dat haar schoenen het niet meer bij konden houden en zij uiteindelijk thuis op de sokken aankwam. 

 

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla