Zaterdag 24 september werd aan ons en onze zustervereniging St.Anthonius het nieuwe stichtingsbestuur voorgesteld. Zij hadden ook geen betere dag kunnen uitpikken als deze, want het was namelijk ook de nationale burendag. Om 15:00 uur begon deze middag met een gemengde 4-tallen wedstrijd. Ja wij schieten altijd al gemengd maar deze keer werden de beide verenigingen onder elkaar gemengd en men mag wel zeggen dat dit zeer succesvol was. Iedereen diende 2 rondes met de buks van St.Anthonius te schieten en 2 rondes met onze eigen buks. Nou ik kan jullie wel zeggen, al komen beide buksen van dezelfde leverancier waren ze  toch verschillend. Nadat iedereen zijn of haar punten geschoten hadden moest er nog gekaveld worden voor de 2de en 3de plaats. We kunnen beter zeggen dat iedereen buiten het dreamteam Petra en Bas Sanders, Huup Dorssers en Gé Arts moest kavelen. Dit dreamteam lukte het om geen missers te hebben en hiermee de eerste plaats met vlag en wimpel behaalde.  

CIMG3165

Rond de klok van 19:00 uur was het moment aangebroken om het stichtingsbestuur aan de leden van beide verenigingen voor te stellen. De nieuwe voorzitter is  Jos Jacobs lid van St.Jan Grubbenvorst en ook Bondsbestuurder van de Bond Juliana. Vanuit St.Anthonius zitten Frans Aarts secretaris, Mia Faasen coördinator en Hans Breit in de stichting. Vanuit St.Martinus zitten Eveline Willems-Dekkers penningmeester, Ton Peeters coördinator, en Piet Spoelstra in de stichting. Jos jacobs nam even het woord en stelde hun plannen voor de toekomst voor en deelde iedereen mede dat dit bestuur  een open policy hanteert en iedereen met vragen of inzage ten allen bij dit bestuur terecht kan. Hier werd dan ook gelijk gebruik van gemaakt, Twan Poulissen (Pimmetje) stelde geen vraag maar stelde voor om deze dag jaarlijks als vast punt op onze agenda’s te zetten en kreeg hiermee veel bijval van iedereen. Zo zie je maar, dat iedereen wel eens iets zinnigs kan mededelen als je ze maar de kans geeft. Na het voorstellen van het stichtingsbestuur en de mooie woorden van onze Twan was het de beurt aan Pascal Willems. Pascal zorgde voor de innerlijke mens en barbecuede voor ons het ene stukje vlees na het andere.

Wij kunnen met zijn allen terug kijken op een zeer gezellige dag die wij met zijn allen nog tot in de late uurtjes hebben gevierd. Kijk ook eens onze map foto's, daar staan alle foto's die deze dag gemaakt zijn.

Joomla templates by a4joomla